Cum cumpar

 

Pentru a cumpara de pe site-ul nostru, nu trebuie sa ai cont de utilizator, tot ce trebuie este sa adaugi produsele in cos, in cantitatea dorita. Produsele adaugate se vor putea regasi oricand in cosul de cumparaturi, unde vei putea oricand face modificari, precum actualizarea cantitatilor, eliminarea unor produse sau adaugarea altora noi. Nu uita ca dupa orice modificare de cantitate sa apesi butonul Actualizeaza, astfel modificarile facute se vor salva.

Daca doresti sa continui cumparaturile pe site, vei putea face acest lucru foarte simplu, prin intermediul butonului Continua cumparaturile, iar daca doresti sa finalizezi comanda, din cosul de cumparaturi apasa butonul Comanda. Astfel vei fi redirectionat catre pagina in care vei introduce datele de livrare si modalitatea de plata, necesare pentru finalizarea comenzii. In acest fel ti se va crea si un cont de utilizator, cont pe care il vei putea refolosi si la urmatoarea comanda, astfel incat data viitoare cand plasezi o comanda pe siteul nostru, nu va mai trebui sa introduci datele de facturare, ci doar sa te autentifici pe site cu un user si o parola.



ATENTIE! ESTE OBLIGATORIU SA INTRODUCETI UN NUMAR DE TELEFON VALID.

UNUL DIN OPERATORII NOSTRII VA VOR SUNA PENTRU CONFIRMAREA COMENZII!

Tot ce trebuie sa mai faci acum este sa alegi modalitatea de livrare si cea de plata.

Felicitari! Comanda a fost finalizata. Verifica mailul, cu siguranta ai primit confirmarea comenzii tale (in unele cazuri mesajul de confirmare se poate regasi in SPAM ori JUNK, verifica si acolo).

Te mai asteptam pe la noi cu cea mai mare placere si data viitoare! Suntem siguri ca vei reveni!

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare