Termeni si conditii

 

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului www.valma.ro

Utilizarea site-ului de comert electronic www.valma.ro implica acceptrea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. VALMA ONLINE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile sitului.


www.valma.ro este proprietatea VALMA ONLINE SRL, adresa de corespondenta Bucuresti, str. Raul Dorna nr.6, sector 6, avand C.I.F. 31910057, J40/8035/2013, reprezentata de D-nul Valentin Mateescu in calitate de director


Drepturi de autor 

Intregul continut al acestui site www.valma.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea VALMA ONLINE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul VALMA ONLINE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Protectia datelor personale
VALMA ONLINE SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza sau comanda produse pe acest site. VALMA ONLINE SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Compania de curierat rapid care livreaza produsele, Compania care asigura service-ul, in cazul produselor care necesita instalare la domiciliu si Compania producatoare, in cazul extensiilor de garantie pe care producatorul le emite direct catre clientul final. Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de VALMA ONLINE SRL este necesar sa va abonati la newsletter in contul dv. pe www.valma.ro. In cazul in care doriti ulterior sa renuntati sa primiti comunicari de la VALMA ONLINE SRL va rugam sa va dezabonati folosind link-ul de dezabonare existent in fiecare newsletter. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa de mai sus sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de VALMA ONLINE SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. VALMA ONLINE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


Limitari ale responsabilitatilor

VALMA ONLINE SRL nu poate fi facuta vinovata pentru folosirea gresita a produselor comercializate pe acest site, acest magazine online ofera produsele “ ASA CUM SUNT” fara alte garantii suplimentare fata de cele oferite de producator/distribuitor. www.valma.ro nu poate fi facuta vinovata pentru erori aparute in descrierea produselor, vizitatorii www.valma.ro fiind de acord ca cumpararea produselor se face pe propriul risc.  VALMA ONLINE SRL nu garanteaza ca serverul sau mail-ul trimis de la valma.ro sunt lipsite de virusi sau alte component daunatoare.

VALMA ONLINE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului reprezentand texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri au fost alcatuite in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, www.valma.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in acest magazine online, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod. (culoare, accesorii, aspect etc.) www.valma.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv www.valma.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Valoarea maxima a obligatiilor www.valma.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de VALMA ONLINE SRL  de la acest client. Dupa expedierea produselor, magazinului www.valma.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

 

 

Promotii si concursuri
VALMA ONLINE SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. VALMA ONLINE SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Greseli de documentare
VALMA ONLINE SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre VALMA ONLINE SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie pot fi emise direct de producator in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Valma Online SRL. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. In cazul certificatelor de garantie emise de Valma Online SRL, produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat agreata de catre VALMA ONLINE SRL pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat, de o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare este in sarcina clientului. Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul VALMA ONLINE SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, sau pana in momentul in care VALMA ONLINE SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.


Clauza de denuntare unilaterala a contractului.
Clientul are dreptul de a notifica in scris www.valma.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile, consumabilele nefolosite si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, sa nu fie murdar sau zgariat, clientul suporta cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa valmaonline[a]gmail.com sau prin posta la adresa: Str. Raul Dorna nr.6, bl.Z46, et.10, ap.62 sector 6, Bucuresti.


Taxe suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. VALMA ONLINE SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.


Conditii legale
www.valma.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.


Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.valma.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre VALMA ONLINE SRL  si clienti se va  incearca a fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, partile sunt de acord sa urmeze si sa respecte legislatia in vigoare din Romania, litigiu sa fie inaintat spre solutionare Judecatoriei Sector 6 Bucuresti.

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare