Livrare

 

1. In Bucuresti - GRATUIT LA COMENZI PESTE 199 LEI

- Livrarea se va face gratuit la adresa mentionata de dumneavoastra pentru toate comenzile a caror valoare depaseste 199 lei. - Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 17:00 . 

 - In cazul in care comanda este sub valoarea de 199 lei taxa este 9 lei indiferent greutatea sau valoarea.

2. In Tara - GRATUIT LA COMENZI PESTE 399 LEI - livram oriunde in Romania

- Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 399 lei indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie.

- In cazul in care comanda este sub valoarea de 399 lei costul curierului rapid (Fan Courier) este de 21 lei indiferent valoarea si greutatea.

- In cazul in care comanda este sub valoarea de 399 lei costul taxei postale prin serviciul coletarie al Postei Romane este de 15 lei indiferent valoarea si greutatea (timpul de livrare poate ajunge la 4-5 zile, trebuind sa va prezentati la oficiul postal pentru ridicarea coletului)

- In cazul in care localitatea nu se afla in aria acoperita de reteaua Fan Curier ne rezervam dreptul de a selecta pentru dumneavoastra un alt curier - costul transportului nu va depasi 19 lei indiferent greutatea sau valoarea.

3. Ridicarea produselor de la sediul firmei

- Suntem exclusiv online, nu facem livrari de la sediu.

4. Timpul de livrare

- Pentru Bucuresti timpul de livrare este de 24-48 ore din momentul confirmarii comenzii

- Pentru Tara Timpul de livrare este de 24-48 ore din momentul confirmarii comenzii depinde de localitate.

- Prin Posta Romana (doar colete a caror greutate nu depaseste 1 kg) timpul de livrare poate ajunge la 4-5 zile lucratoare

 
Acest site foloseste cookie-uri proprii, precum si de la siteuri terte, pentru a furniza vizitatorilor cea mai buna experienta de navigare